Заходи:

Вебінар "Ліцензійні аспекти медичної практики під час пандемії COVID-19"    

30 квітня 2020 року

Новини:

Нові організаційно-правові документи для забезпечення медичної практики 

Знову у продажу комплекти та окремі документи 

main page letter map search rusukreng
Новини медицини та репродукції

 

   

 

 Замовити консультацію

 

 

 

Международное агентство по сопровождению вспомогательных репродуктивных технологий

Наш МВА-партнер

Бізнес-омбудсмен і Мін'юст домовилися про тісну співпрацю

15 вересня 2015 року Міністр юстиції Павло Петренко і український бізнес-омбудсмен Альгірдас Шемета підписали Меморандум про партнерство та співробітництво.

«Для бізнесменів факт підписання Меморандуму з Радою бізнес-омбудсмена - це гарантія того, що скарга буде розглянута на незалежному майданчику. Якщо буде доведено, що в діях чиновників міністерства є ознаки кримінального правопорушення, він буде миттєво звільнений. Також бізнес-омбудсмен, як комунікатор між бізнесом і державою, буде давати нам рекомендації, як поліпшити сервіси, які ми надаємо, для спрощення життя підприємців», - заявив Міністр юстиції Павло Петренко.

Планується, що сторони будуть взаємодіяти в наданні департаментам, що входять в систему органів Мін'юсту, а також органам державної влади та місцевого самоврядування рекомендацій з метою спрощення умов здійснення підприємницької діяльності та запобігання корупційних діянь, у підготовці пропозицій щодо вдосконалення законодавства з питань примусового виконання рішень судів, держреєстрації юридичних і фізичних осіб, держреєстрації прав на рухоме і нерухоме майно, банкрутства та використання електронного підпису, а також інших питань, що відносяться до сфер компетенції Міністерства.

Сторони також співпрацюватимуть в напрямку виявлення та усунення положень в законодавстві, що обмежують можливість здійснення підприємницької діяльності, а також моніторингу порушень з боку посадових осіб інтересів суб'єктів підприємницької діяльності.

«Це вже другий меморандум про співпрацю з державними органами, який ми підписали. Плануємо продовжити офіційно закріплювати наміри щодо співпраці з іншими ключовими державними органами, на яких ми отримуємо скарги выд бізнесу», - прокоментував бізнес-омбудсмен Альгірдас Шемета.

За матеріалами: Рада бізнес-омбудсмена

Читайте також
Оприлюднено нові Ліцензійні умови з медичної практикиМОЗ України опрілюднено новий проект Ліцензійних умов провадження медичної практикиМОЗ ініціювало розширення переліку товарів, які можуть продаватися в аптекахМіністр охорони здоров'я звинуватив комітет Ради у блокуванні реформиФінансування реабілітаційних держзакладів для інвалідів планується поліпшитиВерховна Рада затвердила зміни до процедури держзакупівельОновлено Порядок підтвердження відповідності умов виробництва ліків вимогам GMPУ МОЗі заявили про створення Центру громадського здоров'яРозроблено нову редакцію Національного переліку лікарських засобівУ Мін'юсті розповіли про збір відомостей про кінцевих бенефіціарів

ПП "Науково-експертний Центр медичного та репродуктивного права Сергія Антонова"

VERDYS Group International

Юридичні послуги: VERDYS Law Ukraine  

Тел:+380 (66) 049 65 96

info@verdyslaw.com.ua 

Кореспонденція в Україні:  вул. М. Берлінського, 25А, кв. 38, 04060, м. Київ

 

Проект координує VERDYS Consulting s.r.o. (Чеська Республика) 

info@verdys.cz

verdys.com.ua
© Центр медичного та репродуктивного права.
VERDYS Group International, 2006 - 2019. Усі права захіщено.
Разработка сайта